Nedvang

Gouden Glasbak on Tour roept op tot ‘glasbakken’

Gouden Glasbak on Tour roept op tot ‘glasbakken’ Monday 7 January 2019
Tijdens de feestdagen zijn er weer de nodige flessen en potjes geleegd. Dat moet natuurlijk in de glasbak. Om een handje te helpen, ging Glas in ’t Bakkie on tour met de Gouden Glasbak.


'Feestglas' in de glasbak

Om rondom de feestdagen aandacht te geven glasrecycling, ontwikkelde Nedvang een opvallende Glas in ’t Bakkie-campagne specifiek gericht op het verzamelen van ‘feestglas’: wijn- en champagneflessen, potjes pesto, flessen olijfolie en ga zo maar door. Al dat glas mag inclusief deksels en restjes in de glasbak, waarna het 100% gerecycled wordt. Dat bespaart grondstoffen én energie.

​BN'ers aan het glasbakken

In de eerste week van januari, ging bij uitzondering de glasbak huis aan huis tijdens de Gouden Glasbak on Tour. Met glasbakhosts Fred van Leer en Shelly Sterk, reed de Gouden Glasbak langs bij onder andere actrice Anna Drijver, stylist Bastiaan van Schaik, Gouden Kalf-winaar Abbey Hoes en oud-nachtburgemeester René Bom. Ook het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) en Nederland Schoon, partnerorganisaties van Nedvang, werden niet overgeslagen.Kijk voor meer foto’s en filmpjes op de website van Glas in ’t Bakkie en glasbak mee.
#ikglasbak

Over Producenten Verantwoordelijkheid Nederland

De Vereniging Producentenverantwoordelijkheid Nederland (VPN) is in 2011 formeel opgericht en heeft ten doel:

Het behartigen van de belangen van de leden en de aan de leden verbonden producenten en/of importeurs voor zover deze belangen betrekking hebben op een goede invulling van producentenverantwoordelijkheid. Het ten behoeve van producenten en/of importeurs die zijn aangesloten bij de leden van de vereniging het zoveel als mogelijk optimaliseren en standaardiseren van de inzamel- en recyclingsystemen (in de ruimste zin van het woord) van de leden van de vereniging.

 

Nieuws

Contact

Deze website is een initiatief van de Vereniging Producentenverantwoordelijkheid Nederland (VPN)

Mail: vpn@producenten-verantwoordelijkheid.nl
Telefoon: 088 - 024 1100