Weee Nederland

Gefeliciteerd Closing the Loop!

Gefeliciteerd Closing the Loop! Tuesday 16 January 2018
Gister namen de opstellers van het Grondstoffenakkoord vijf transitieagenda’s in ontvangst. In de agenda’s staan voorstellen die de omslag naar een circulaire economie versnellen. Weee Nederland levert een actieve bijdrage aan de transitieagenda.


Daarnaast was de uitreiking van de Circular Award 2018. Closing the loop won! Het bedrijf heeft meer dan 2 miljoen telefoons gerecyclet en werd door de jury geroemd door zijn sluitende businesscase. Met de uitreiking is de derde Week van de Circulaire Economie afgetrapt.

Uit maar liefst 140 inzendingen koos een vakjury de meest iconische circulaire projecten in de categorieën Biomassa & Voedsel, Bouw, Consumptiegoederen, Kunststoffen en Maakindustrie. Deze vijf finalisten pitchten deze maandag tegen elkaar in strijd om de Circular Award 2018. De prijs is een initiatief van Nederland Circulair! in samenwerking met het Rijksbrede Programma ‘Nederland Circulair in 2050’.

Over Producenten Verantwoordelijkheid Nederland

De Vereniging Producentenverantwoordelijkheid Nederland (VPN) is in 2011 formeel opgericht en heeft ten doel:

Het behartigen van de belangen van de leden en de aan de leden verbonden producenten en/of importeurs voor zover deze belangen betrekking hebben op een goede invulling van producentenverantwoordelijkheid. Het ten behoeve van producenten en/of importeurs die zijn aangesloten bij de leden van de vereniging het zoveel als mogelijk optimaliseren en standaardiseren van de inzamel- en recyclingsystemen (in de ruimste zin van het woord) van de leden van de vereniging.

 

Nieuws

Contact

Deze website is een initiatief van de Vereniging Producentenverantwoordelijkheid Nederland (VPN)

Mail: vpn@producenten-verantwoordelijkheid.nl
Telefoon: 088 - 024 1100