im_leden_logo_vlakglas

Inzamelpunt van het jaar 2018

De drie inzamelpunten die gedurende 2018 de meest ideale vulgraad lieten zien hebben we beloond met een schitterende glazen award. Wolf Glas en Kozijnen, Emmeloord was de grote winnaar. De 2e prijs ging naar De Noorder B.V., Middelharnis. En de 3e prijs naar Glason, Nunspeet.

 

Maandelijks belonen we al een bedrijf met een heerlijke taart, maar er zijn bedrijven die het altijd goed doen en hen willen wij extra in het zonnetje zetten. Een optimale vulgraad draagt immers bij aan een beter milieu. Een te volle container mag en kan niet vervoerd worden waardoor de transporteur nog een keertje terug moet komen. Een te lege container betekent vaker rijden dan noodzakelijk. Beiden leveren onnodig transport op en zijn een extra belasting voor het milieu.

Al sinds 2006 zamelt Wolf Glas en Kozijnen uit Emmeloord het vlakglasafval in via Vlakglas Recycling Nederland. En met succes. Op het Glasplein tijdens de Bouwbeurs mocht Dennis Overduin (voorzitter bestuur) aan Wim en Wilma Wolf de award voor Inzamelpunt van het jaar 2018 overhandigen. Naast de award kreeg het bedrijf een cheque voor een feestpakket voor de medewerkers; zij zijn immers degene die verantwoordelijk zijn voor deze prestatie.

Cees Willeboer van De Noorder B.V. uit Middelharnis mocht de 2e prijs in ontvangst nemen. De Noorder B.V. zamelt als sinds eind 2012 vlakglas via ons in.

De 3e prijs was voor Glason Nunspeet. Dennis heeft aan Arwin Bakker de award overhandigd. Glason is inzamelpunt voor vlakglas sinds 2016. (foto v.l.n.r. Wim Wolf, Cees Willeboer en Arwin Bakker)

Hou de vulgraad van uw vlakglascontainer dus goed in de gaten, en wie weet…. bent u volgend jaar wel de gelukkige!

Nieuws