im_leden_logo_nedvang

Gouden Glasbak on Tour roept op tot ‘glasbakken’

Tijdens de feestdagen zijn er weer de nodige flessen en potjes geleegd. Dat moet natuurlijk in de glasbak. Om een handje te helpen, ging Glas in ’t Bakkie on tour met de Gouden Glasbak.

 

‘Feestglas’ in de glasbak
Om rondom de feestdagen aandacht te geven glasrecycling, ontwikkelde Nedvang een opvallende Glas in ’t Bakkie-campagne specifiek gericht op het verzamelen van ‘feestglas’: wijn- en champagneflessen, potjes pesto, flessen olijfolie en ga zo maar door. Al dat glas mag inclusief deksels en restjes in de glasbak, waarna het 100% gerecycled wordt. Dat bespaart grondstoffen én energie.

BN’ers aan het glasbakken
In de eerste week van januari, ging bij uitzondering de glasbak huis aan huis tijdens de Gouden Glasbak on Tour. Met glasbakhosts Fred van Leer en Shelly Sterk, reed de Gouden Glasbak langs bij onder andere actrice Anna Drijver, stylist Bastiaan van Schaik, Gouden Kalf-winaar Abbey Hoes en oud-nachtburgemeester René Bom. Ook het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) en Nederland Schoon, partnerorganisaties van Nedvang, werden niet overgeslagen.

Kijk voor meer foto’s en filmpjes op de website van Glas in ’t Bakkie en glasbak mee.
#ikglasbak

Nieuws